lördag 16 februari 2013

När Skrållan får bestämma...

 
 
När Skrållan får bestämma vill hon alltid ha Kitty på allt, vad det än är så ska Kitty vara med. Varje kväll innan Skrållan somnar ska det läsas bok, en Kitty bok, och mysas.
 
 
När vi fick en inbjudan till lilla E´s dop frågade jag Skrållan vad hon ville ha på sig i kyrkan när lilla E ska döpas. "Åh mamma snälla en Kittyklänning?" var henns svar. Jag själv som inte är lika Kittyfrälst, kände ingen större lust att sy en klänning i Kittytyg men jag hittade det här underbara tyget i en av tyglådorna, en jättemjuk jeansfärgad college från Mjuka tyger. Eftersom jag älskar att använda min fina julklapp, en Silhouette Cameo, skar jag ut ett Kittyansikte i cerise vinyl och strök på och matchade med cerise mudd och kantband. Det här är resultatet :)

Skrållan har inte sett den ännu, men jag tror och hoppas att hon ska bli väldigt nöjd!

Mönstret är från Ottobre nr 6/2012 men både livet och kjolen är förlängt lite för att passa lite mer till vädret i slutet av februari. Originalmönstret känns mer som en tunika än som en klänning.

Halslinningen är kantad med mudd på vanlig hushållssymaskin och klänningen är fållad nertill med cerise tråd (bildkvalitén är inte alls bra på bilderna från mobilen).


2 kommentarer:

  1. Haha va kul att du kom till skott med en blogg! Snygg klänning och bra kompromiss - Kittyklänning på ditt vis.

    SvaraRadera
  2. Haha ja, det är din förtjänst! :)

    Tack så mycket, jag hoppas hon ska bli nöjd :)

    SvaraRadera